Villa Poseidon

Matkailukohde ryhmille Luvian saaristossa

Villa Poseidon

Villa Poseidon on entinen merivartioasema, joka palvelee nykyisin upeana matkailukohteena. Sijaintimme Selkämeren kansallispuiston kupeessa Luvian ulkosaaristossa takaa tilaisuuteesi ainutlaatuiset luonnonkauniit puitteet.

Paikka soveltuu erinomaisesti kokousten, koulutusten, virkistystilaisuuksien, häiden sekä muiden merkkipäivien viettoon.

Käytössäsi on laadukkaat majoitustilat 31 henkilölle sekä viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Lisäksi meillä on lasitettu ja katettu iso terassi sekä erilaisia saunoja perinteinen savusauna mukaanlukien.

Pidä kokous kauniissa saaristomiljöössä. Tarjoamme käyttöösi viihtyisät tilamme, jotka täyttävät vaativatkin tarpeesi.

Vapaa-ajallasi sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin harrastuksiin. Leppoisalle ajanvietolle ja nautiskelulle löytyy myös omat tunnelmalliset paikkansa. Halutessasi voit myös tilata monenlaista ohjattua aktiviteettia.

Ateriapalveluistamme löydät erilaisia vaihtoehtoja, jotta sinä ja vieraasi voitte todella nauttia olostanne. Tilat varattavissa isoille ja pienille ryhmille. Kuljetus tapahtuu turvallisilla veneillä Luvian Laitakarista (matka-aika vajaa puoli tuntia). Venekuljetus onnistuu myös Turun seudulta Buster Phantom Cabin veneellä, jolloin matka-aika on 4-5 tuntia läpi kauniin saariston (tiedustelut: Kari Tuomola, +358 (0)400 935 361, info@rukavillas.com). Villa Poseidonilla on myös oma helikopterikenttä.

Villa Poseidon varaukset ja tiedustelut