Skip to main content

Villa Snow Palace

Luksushuvila rauhallisella, yksityisellä alueella

Villa Snow Palace

(400 M2/ 12 VUODETTA)

Snow Palace on nimensä veroinen upea luksushuvila Rukan huipulla rauhallisella yksityisellä alueella. Rinteet sekä hiihtoladut ovat ”Ski in – Ski out” ja huvilassa on oma täysin varusteltu kuntosali, ulkoporeallas, huikeat näköalat kaikista huoneista ja tilaa majoittaa jopa 12 henkeä. Moottorikelkkareitit lähtevät 50 m päästä. Rukan paras ravintola, Ruka Peak, löytyy myös 50 m päästä. Snow Palace ja sen tuoma mystisyys on luksusta jokaiseen hetkeen!

Snow Palacessa on kaikki mitä lomaltasi tarvitset. 400 m2 luksusta Rukan huipulla tarjoaa uskomattomat puitteet täydelliselle lomalle. Postikorttimaisemat yli vaarojen ja järvien sekä lumen muodostamat taideteokset ovat kuin tv-ruudusta tarjoiltuna. Hiihto- ja kelkkailupäivän tai muiden ulkona vietettyjen aktiviteettien jälkeen voit rentoutua saunassa ja ihanan lämpimässä ulko-porealtaassa terassilla maisemia ihaillen. Saunan yhteyteen rakennettu tilava sauna-lounge takkoineen takaa täydellisen nautinnon.

Snow Palace on täydellinen lomakohde sinulle, joka haluat nauttia Lapista sen kaikilla mausteilla!

Vuokraan sisältyy liinavaatteet, kylpy- ja käsipyyhkeet, kylpytakit ja pesuaineet. Myös loppusiivous sisältyy vuokraan. Lemmikit eivät ole sallittuja. Kylpypaljun tuominen pihaan ei ole sallittua. 

Huvilan varusteisiin kuuluu 

 • 12 vuodetta, kaikissa makuuhuoneissa oma kylpyhuone suihkulla  
 • Täysin varusteltu ultramoderni Gaggenaun integroitu keittiö
 • Bose Audio -systeemi kaikissa huoneissa
 • Täysin varusteltu kuntosali kellarikerroksessa huimalla näköalalla
 • Spa; sauna, sauna-lounge, ulkoilmaporeallas, kylpyamme, takka, hiustenkuivaaja
 • 2 oleskelutilaa; molemmissa takka ja taulu-tv
 • Hyvin varusteltu kodinhoitohuone
 • Varusteiden huoltohuone, jossa lämmitettävät monotelineet ja kuivauskaappi
 • Pienelle lapselle matkavuode (sisältyy patja ja suojalakana, ei sisällä vuode- ja – liinavaatteita), syöttötuoli ja potta
 • Autokatos ja sähköpistokkeet kahdelle autolle. Sähköauton latausmahdollisuus. Sähkö sisältyy vuokraan.

Snow Palace on sisustettu Lapin taian innostamana, teemoina TULI, MAA ja LUMI!

 • TULI: Sisääntulokerros panoraamaikkunoilla lähes 500 m korkeudessa. Täältä näkee auringon nousevan ja laskevan yli metsien ja järvien kauaksi horisonttiin. Ison olohuoneen ja ruokailutilan yhteydessä huippuvarusteltu Gaggenaun integroitu keittiö tekee kokemattomastakin kokista mestarin!
 • Makuuhuoneen ikkunasta voit ihailla Lapin taikaa kaikissa sen väreissä.
 • MAA: Spa-osaston saunasta aukeavat jylhät Kuusamon maisemat. Ulkona terassilla voit nauttia jacuzzissa istuen samoista maisemista poreiden helliessä vartaloasi. Näkymät ovat henkeä salpaavat. Hyvän olon voi viimeistellä sauna-loungen takan lämmössä tai ylellisessä sisäkylpyammeessa.
 • LUMI: Ensimmäisen kerroksen makuuhuoneet tarjoavat uskomattomat maisemat yli kinosten ja tykkylumipuiden tai syksyisen ruskan värittämän maiseman. Erillinen oleskelutila varustettuna takalla ja taulutelevisiolla takaa riittävästi tilaa ja rauhaa kaikille. Päätyhuone on suunniteltu ajatellen etenkin lapsia, jotka voivat majoittua yhdessä isoon huoneeseen, jossa on riittävästi tilaa ja vuoteita useammallekin hengelle. Lumen ja luonnon värein koristellut lämpimät makuuhuoneet kutsuvat sinua Lapin taikayöhön.

Mystinen Snow Palace tarjoaa luksusta jokaiseen hetkeen!

Osoite

Juhannuskalliontie 27 D, Rukatunturi