Skip to main content

Villa Vista

Espanja, Fuengirola

Villa Vista

(kohde valmistuu arviolta kesä-heinäkuussa 2023 ja on siitä eteenpäin vuokrattavissa vuosittain 1.3-31.10 välisenä aikana)

Kuvat ja hinnasto lisätään sivuille heti, kun kohde on saatu kalustettua 😉

Villa Vista sijaitsee Espanjan Fuengirolassa Higueron West 217 -nimisellä vartioidulla alueella noin 3 km Fuengirolan keskustasta etelään (Fuengirolan ja Benalmadenan rajalla). Higueron West 217 on viiden tähden luksusalue, jossa tekemistä riittää kaikille ja kaikenikäisille. Alueeseen kuuluu myös Hilton -hotelli lukuisine ravintoloineen (mukaan lukien yksi Michelin -ravintola) ja kylpylöineen sekä muine palveluineen. Erityisesti liikunnan harrastamiseen alueelta löytyy kattavat mahdollisuudet. Läheltä löytyy myös ostoskeskuksia, huvi- ja vesipuistoja sekä eläintarha. Lähimpään ruokakauppaan matkaa on alle kilometri. Etätyöskentelyyn löytyy mainiot työskentelytilat oheispalveluineen. 

Koko Hiqueron West 217 -alue on ympäristöystävällinen. Alueella on säilytetty todella suuret viheralueet, joilla on picnic- ja pelialueita, pyöräilyreitti, erilaisia kävelyreittejä sekä vihannes- ja yrttitarhoja. Myös lemmikkipuisto löytyy. Vuokrattavana on sähköautoja ja sähköpolkupyöriä.

Matka Malagan lentokentältä kestää vain 15 minuuttia (15 km) ja moottoritieltä (AP 7) on alueelle oma liittymä (217). Lähin juna-asema on Carvajal, jonne matkaa on 1 km. Fuengirolan keskustaan matkaa on 3 km ja Malagan keskustaan 30 km. Rannalle matkaa on kilometri ja sinne pääsee myös alueella kiertävällä shuttle -bussilla ilmaiseksi. Benalmadenan kauniiseen satamaan matkaa on 8 km ja Marbellaan 36 km. 

ASUNTO

Asunto sijaitsee maan tasalla. Takapiha nurmikko ja piha on suojattu pensasaidalla, mutta näkymiä on sekä vuoristoon että hieman myös merelle etelän ja lounaan suuntaan. Uima-altaille on 30 metriä. 

Asunnon huoneistoala on 78 m2 ja kokonaisala 92 m2. Lisäksi asuntoon kuuluu etuterassi 15 m2, katettu takaterassi 41 m2 ja nurmikkoalue 54 m2

Vuodepaikkoja on 4 + 2: makuuhuoneita on kaksi ja kummassakin on parivuode (moottorikäyttöisiä, vuoteet erotettavissa). Lisäksi olohuoneessa on vuodesohva, jossa mahtuu nukkumaan kaksi henkilöä. Pienelle lapselle on matkasänky (sisältyy patja ja suojalakana, ei sisällä vuode- ja liinavaatteita). 

Pääsääntöisesti kohdetta vuokrataan lyhytaikaisesti (minimi viisi vuorokautta ja maksimi kaksi viikkoa), jolloin vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja WiFi. Pidempiaikaisesta vuokrasta sisältöineen sovitaan tapauskohtaisesti. 

Vuokraan sisältyy myös liinavaatteet sekä kylpy- ja käsipyyhkeet neljälle majoittujalle. Lisävuoteet liinavaatteineen ja pyyhkeineen 30 €/kpl (tilattava varauksen yhteydessä). Loppusiivous sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat sallittuja 100 euron korvausta (lisäsiivous) vastaan. Lemmikin tuomisesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä.   

  • Makuuhuoneiden vieressä on kaksi suihkullista kylpyhuonetta/ WC:tä. Makuuhuoneiden ikkunoissa pimennys- ja hyönteisverhot. 
  • Olohuone on avonaista tilaa avokeittiön ja ruokailutilan (pöytä kuudelle hengelle) kanssa. Olohuoneessa Smart-TV ja Bluetooth -kaiutin. Uloskäynti liukulasiovien kautta terassille. Sähköllä toimivat pimennysverhot. Hyönteisverhot. 
  • Terassilla ruokapöytä ja sohvaryhmä, lepotuoleja ja kaasugrilli. 
  • Mahdollisuus käyttää (50 € per varausjakso) autopaikkaa rakennuksen alla olevassa autohallissa, josta hissi asuinkerrokseen. Sähköauton latausmahdollisuus. Sähkö sisältyy hintaan max kahden viikon varauksessa.

LUONNONMUKAISIN SÄVYIN SISUSTETTU ASUNTO ON HYVIN VARUSTELTU

  • Modernista keittiöstä löytyy mm. astianpesukone, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, uuni, induktioliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja ruokailuvälineet kuudelle hengelle.
  • Vesi juomakelpoista; veden suodatin-, kalkinpoisto- ja pehmennysjärjestelmä.
  • Varustukseen kuuluvat myös pyykinpesukone (kuivaava), imuri, silitysrauta, hiustenkuivaaja (2 kpl) ja siivousvälineet sekä syöttötuoli ja potta.
  • Asunnon käyttöön sisältyy neljä padel -mailaa ja kaksi tennismailaa palloineen, uimaleluja ja pihapelejä.
  • Sisällä valojen himmennystoiminto. Pihavalaistus.
  • Koneellinen ilmanvaihto. Palovaroitusjärjestelmä. Asuntojen välillä hyvä äänieristys.

Osoite
Tarkka osoite ajo- ja sisäänpääsyohjeineen toimitetaan varauksen yhteydessä.